Moderskeppet har 700 onlinekurser om alla viktiga program, appar och digitala verktyg på en modern arbetsplats.

Sedan 2017 har jag gjort kurser för Moderskeppet på frilansbasis och mellan 2019-2021 var jag anställd som visuell designer.
Här hittar du de kurser som nu ligger på deras kursplattform. 

Tycker du det är knepigt att göra ditt visuella material när du ska hålla en presentation? Vet du med dig att du har för mycket text? Jaa då är den här kursen för dig!

När man ska använda vilka skiljetecken, vad är mickrotypografi och vilka typsnitt är bra ihop? Har du sådana funderingar är detta kursen för dig!

Det finns många spännande verktyg i Illustrator för dig som jobbar med text. I den här kursen blir du bästa vän med Egenskapspanelen och alla dess funktioner!

Har du funderat på att göra digitala formulär? Vill du använda ett Adobeprogram du redan kan och är bekväm med? Kolla då in den här kursen.

Att kunna skapa och använda mallar i Adobe InDesign är nästan ett måste om du skapar stora dokument, som böcker, tidningar eller rapporter.

Med prenumeration på Adobe Creative Cloud så har du även tillgång till över 10 000 typsnitt. Jag lär dig alla knep kring att använda Adobe Fonts kreativt!

Med Adobe Express kan du skapa material oavsett var du befinner dig. På kontoret eller på språng. Programmet finns nämligen både som webbversion och som app.

 

Utvecklingssamtal

Jag erbjuder en halvtimmes kostnadsfritt samtal om du behöver en grafisk analys av ditt eget skapade material. Mejla mig så bokar vi en tid!
Gratis

Medlem Moderskeppet

Som medlem hittar du svaret på hur du ska lösa kluriga uppgifter inom just ditt program. Du får pedagogisk och kunnig hjälp i kurser som är på svenska.
Medlem

Sagt av medlemmar på Moderskeppet

Jag vill tacka för en inspirerande kurs med dig på Moderskeppet. Har gått igenom, pausat och skapat under tiden. Prefekt! Tydligt, pedagogiskt och enkelt, samt att jag kan gå tillbaka och kolla närmare när det är dags för olika moment.
Tess Enarsson
Jag har länge väntat på en kurs om typografi, precis vad jag behövde. Sara förklarar enkelt och tydligt och bilder och illustrationer hjälper på ett bra sätt till så att det blir lättare att förstå, även när det ibland är mycket att hålla reda på!
Eva Olsson