Utbildningsmaterial

På Instagram kan allt hända! Ibland vet man inte ens hur och när saker händer. Men Kicki Westerberg och jag fick iallafall kontakt och kanske var det än en gång hästarna som banade vägen i mitt liv. Det visade sig nämligen att Kicki och jag delade intresset för Islandshästar. På den vägen var det och det började med att Kicki frågade om jag ville göra loggan till hennes podd- Cirkeln. Det ville jag såklart gärna! I den tars det upp spännande ämnen och intressanta gäster som jag gillade!

Klicka på bilden så kommer den upp i större format.

När Kicki senare frågade om jag ville göra layouten till hennes utbildningsbok så var ju svaret såklart-JAAA vad kul, när börjar vi?! Detta blev det andra bokprojektet under den varma sommaren 2022. Lustigt nog var det värmebölja när båda sommarens bokprojekt (Catholica var det andra) fick sina sista handpåläggningar, något jag kommer att minnas minsann.

Klicka på bilderna för att få upp dem i större format.

Följ Kicki Westerberg och hennes utbildningar!
>> Webbplats med intressant blogg
>> Instagram
>> Cirkeln podcast

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *