Veganska kokböcker

När jag fick frågan från Genaldine bokförlag att formge en kokbok med veganska recept skapade av löpartjejerna och tvillingarna Lina och Sanna El Kott Helander så var jag snabb att tacka ja! Så roligt projekt! Nu har vi gjort tre böcker i rask takt. Tjejerna har skapat recepten och fotograferat i helt magiska miljöer. Jag har tagit fram formen på inlagorna och skapat omslagen. Arbetet har varit intensivt och kul och ibland har tjejerna suttit på en bergstopp och korrat text, äventyrliga som de är. Boken Ät färg spring berg- vego, naturligt och näringsrikt vann 2021 pris i den stora tävlingen Gourmand Award i kategorin Food and sports. Boken vann i Sverige och ska nu tävla internationellt.
Klicka på bilderna så kommer de upp i större format.

Jag och tjejerna har också tillsammans gjort två kalendrar för 2022. En med tips för löpning och en med recept.
Klicka på bilderna för att få upp dem i större format.

Här följer du tjejerna och köper böckerna och kalendrarna.
>> Sanna och Linas webbplats

Tack Genadine för förtroendet!
>> Förlagets webbplats 

>> Böcker och kalendrar finns även på Adlibris och Bokus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *