Här flödar kreativiten!

Utvecklingssamtal

Jag erbjuder en halvtimmes kostnadsfritt samtal om du behöver en grafisk analys av ditt eget skapade material. Mejla mig så bokar vi en tid!
Gratis

Webinar om Canva.com

Inför min kommande kurs kan du anmäla dig till mitt kostnadsfria informationswebinar som jag kör online via Zoom. När du mejlar mig får du veta när nästa webinar sker.
gratis

Medlem Moderskeppet

Genom min länk så får du 10 % rabatt på valfritt abonnemang på Moderskeppets alla kurser inom design, foto, skrivande och SoMe. Minsta bildningstid är en månad.
Rabatt

Designprogrammet Canva.com

Här skapar du enkelt ditt marknadsföringsmaterial och dina presentationer. Via länken så får du först en gratis provmånad och sen 10 % rabatt på pro versionen.
Rabatt

Bokformgivare och designer

Jag formger böcker, både omslag och inlagor. Kokböcker, skönlitterära böcker och utbildningsmaterial där jag skapat både inlagorna och omslagen.

Jag har skapat layouter både till faktaböcker och skönlittera böcker. Två av mina kokböcker (2019 och 2021) har vunnit pris i kokbokvärldens Oscarsgala: Gourmand World Cookbook Awards.


Pedagog - föreläsningar och utbildningar

Jag brinner för att öka den grafiska kunskapen i samhället! Jag önskar verkligen att grafisk utformning blir ett skolämne. Det visuella uttrycket är så viktigt!

Jag föreläser om typografi och hur du skapar visuellt attraktiva presentationer, oavsett vilket program du gör dina slides i.

Jag utbildar också i programmen Adobe InDesign och i designverktyget Canva.com på ett tydligt och informativt sätt. Kontakta mig för ett upplägg just för dig! 

Jag är onlinekurslärare på Moderskeppet som utbildar i design, foto och SoME. Mina kurser hittar du här. 

Profilprodukter för företag

Jag tar fram allt marknadsföringsmaterial du kan behöva. Det rör sig om allt från loggotyp och webbplatser till annonser, visitkort, affischer och roll-uper. Jag formger alla olika typer av profilprodukter som vykort, kalendrar, foldrar, Du får ett fräscht och snyggt material till din marknadsföring! Mejla mig här om du behöver hjälp med dina produkter!

Så här tycker mina kunder