Mina kurser

kurser på moderskeppet

Jag är stolt över att få samarbeta och producera webbkurser med Moderskeppet i Jönköping. De är Sveriges största plattform med onlinekurser för digitalt kreativa. Sedan 2017 har jag skapat kurser tillsammans med Moderskeppet. Här hittar du några av dem!

Typografi

När man ska använda vilka skiljetecken, vad är mickrotypografi och vilka typsnitt är bra ihop? Har du sådana funderingar är detta kursen för dig!

Skapa presentationer

Tycker du det är knepigt att göra ditt visuella material till ditt manus när du ska hålla en presentation? Jaa då är den här kursen för dig!

Text med Illustrator

Det finns många spännande verktyg i Illustrator för dig som jobbar med text. I den här kursen blir du bästa vän med Egenskapspanelen och alla dess funktioner!

Adobe Fonts

Om du har en prenumeration på Creative Cloud så har du även tillgång till över 10 000 olika typsnitt. Jag lär dig alla knep på hur du ska använda Adobe Fonts på ett kreativt sätt!

Jag föreläser och håller gärna workshops i bland annat i ämnena presentationsteknik och  InDesign kunskap.  Vill du jag ska komma till dig eller ert företag så skicka mig ett mejl så tar vi det därifrån!

Sagt av medlemmar på Moderskeppet

Jag vill tacka för en inspirerande kurs i Muse på Moderskeppet. Har gått igenom, pausat och skapat under tiden. Prefekt! Tydligt, pedagogsikt och enkelt, samt att jag kan gå tillbaka och kolla närmare när det är dags för olika moment.
Tess Enarsson
Jag har länge väntat på en kurs om typografi, precis vad jag behövde. Sara förklarar enkelt och tydligt och bilder och illustrationer hjälper på ett bra sätt till så att det blir lättare att förstå, även när det ibland är mycket att hålla reda på!
Eva Olsson

Andra grafiska kurser

Jag gör också specialanpassade kurser. I bland annat hur man bygger sin egen webbplats och lär sig InDesign eller andra grafiska verktyg som Canva.

Ta kontakt med mig!

Vad är ditt behov? Vad behöver du hjälp med? Skicka din fråga till mig så pratar vi vidare därifrån!

Sagt av företagare som gått kurs för mig

När jag skulle göra en ny hemsida så anlitade jag Sara Stierna som med sitt företag Stiernform för hon hade rykte om sig att vara duktig på det hon gör, sen var det ett plus att hon bor i min närhet tyckte jag då. Men det visade sig inte ha nån större betydelse då hade flera av våra möten via Skype som fungerade bra. Jag är mycket nöjd med hemsidan den blev bättre än jag kunde föreställa mig. Sara hade lätt för att lyssna när jag hade önskemål och bra att komma med idéer när jag inte visste hur jag ville ha det. Sen fick jag flera små videofilmer som jag kan titta på för att påminna mig om hur jag gör för att underhålla sidan. Behöver jag så är det lätt att få ytterligare support och olika små kurser i webbhantering.
Ingela Svedberg, leramedmera.com

kurser Feldenkraismetoden

Form är inte bara grafisk form, även kroppens form är viktig och jag har onlinekurser i en metod som heter Feldenkraismetoden där jag guidar dig till att få en mjukare och mindre spänd kropp med mindre värk.

Läs mer och anmäl dig här!

Feldenkraiskurserna har en egen sida, klicka här så kommer du till den!

Sagt av personer som går kurs hos mig

Jag sover så mycket bättre efter en lektion och känner mig också lättare och smidigare i kroppen.
Lena Olofsson
Med Saras hjälp har jag blivit bättre på att lyssna på kroppens signaler och Feldenkraismetoden har gett mig de redskap och utforskande sätt jag behöver för att utveckla min kroppsuppfattning. Jag känner mig så skönt avslappnad efter varje lektion!
Åsa Lindbergh