Aktuella erbjudanden till dig just nu!

Föreläsning & workshop

Jag utbildar grupper i presentationsteknik, designverktyget Canva.com och hur du lär dig designa så att din mottagare upplever ditt material som attraktivt.
Rabatt

30 minuter till dig!

Jag erbjuder kostnadsfritt samtal på Zoom om du behöver en grafisk analys av något grafiskt du skapat. Vi kan också ha det som ett uppstartsmöte kring uppdrag som du behöver hjälp med.
Gratis

Vill du lära dig Canva?

Då har jag lösningen till dig för jag har utbildningar i Canva. Anmäl dig till mitt kostnadsfria informationswebinar som jag kör online via Zoom. När du mejlar mig får du veta när nästa webinar sker.
gratis

Nyhetsbrev

I mitt nyhetsbrev "grafiska brevet" får du kunskap och tips inom det grafiska området. Jag tipsar bland annat om program och typografi som hjälper dig att skapa bättre grafiskt material.
Gratis

Stiernform på Instagram

På mitt Instagramkonto ger jag grafiska tips om designprinciper och program som bland annat Canva. Lite foton från livet på landet kan också dyka upp för jag gillar att fånga naturen!
Gratis

Lyssna på podd

Jill på Solopreneurpodden och jag pratar om hur man skapar attraktiva presentationer. Du får enkla tips som snabbt gör att dina slides fångar din åhörares intresse och du når ut med ditt budskap!
Gratis